Viatgem a Corea del Nord, frontera i DMZ

Tiempo de lectura: 2 min

 

? Viatgem a la frontera de Corea del Nord – Pròxima Parada

Vols descobrir els secrets de la frontera més hermètica del món?
Et porte de viatge a la DMZ, la frontera entre Corea del Nord i Corea del Sud.
Ací pots escoltar aquest apassionant viatge en la meua secció Les sandàlies d’Ulisses, en el programa de ràdio Pròxima Parada, en À Punt Radio, la radio valenciana.
Dona-li al PLAY  al min 20:40 ??

 

 

 

La DMZ, la frontera entre Corea del Nord i Corea del Sud

 

En el programa ficarem un peu a Corea del Nord, et porte de viatge a la Zona desmilitaritzada de Corea, la Frontera entre Corea del Nord i Corea del Sud.
Encara que es diu zona desmilitaritzada és una de les zones més militaritzades del món, és una franja de 4 km d’ample i 240 km de llarg que divideix la península i separa ambdues fronteres d’extrem a extrem.
Hi ha que tindre en comte, que les 2 corees estan tècnicament en guerra perquè mai van signar un tractat de pau, només una treva.

 

Soldat nord-coreà

 

La Joint Security Area, soldats cara a cara

 

En el programa viatgem fins la DMZ, posarem un peu a territori nord-coreà, entrarem a la Joint Security Area (JSA), la demarcació militar que separa ambdues Corees.  Aquesta zona es l’única en la qual els soldats de tots dos bàndols estan a molt poca distància uns dels altres i és l’únic lloc en el qual podem veure soldats nord-coreans sense cap perill.

 

JSA, Frontera de Corea del Nord amb Corea del Sud

 

 

Túnels secrets per a arribar fins a Seül?

 

Ens endinsarem en un dels túnels, l’únic visitable dels 4 que s’han trobat, que foren excavats per nord-coreans per a arribar fins a Seül, ja que la capital de Corea del Sud es troba a només 80 quilòmetres de la frontera amb Corea del Nord.

 

 

Una ciutat propaganda?

 

La primera població que es troba a la frontera es coneguda com la Fake City, la ciutat propaganda, en la qual es creu que no viu ningú, però de tant en tant es posen en funcionament els altaveus i hi ha moviments de llums per a fer creure, que allí viu gent.
Tot el que pugues imaginar i més!

 

Corea del Nord

 

I una estació de tren fantasma?

 

A l’estació de tren Dorasan anuncia l’eixida d’un tren amb destinació Pionyang, però mai té horari ni eixida. Un tren fantasma? o un tren per a l’esperança?

 

Tren amb destinació Corea del Nord

 

 

La DMZ, la frontera entre Corea del Nord i Corea del Sud, és més que una atracció turística, és un lloc per a per a reflexionar.
 
Escolta Pròxima Parada, la secció viatgera sobre Corea del Nord comença en el min 20:40 ??

 

 

O ací ??

 

 

Viatgem a la frontera de Corea del Nord | Setembre 2021 | Las sandalias de Ulises

 

 

Web | + artículos

Soy Clara, una viajera emocional e intimista.

Cada viaje es un descubrimiento de una parte de mi, conocer otros lugares y culturas ha sido también una forma de conocerme mejor y crecer como persona. ... y cuando vuelves, ves que todo está igual pero tú ya no eres la misma.

También soy comunicadora de viajes en podcast, radio, televisión, charlas, eventos, y he colaborado en diversos proyectos turísticos.

La vida es el auténtico viaje y lo importante es disfrutar de cada etapa del camino, es por ello por lo que Las sandalias de Ulises es un blog de viajes camino a Ítaca.

Notificar a
guest

0 Comentarios
Comentarios de Inline
Ver todos los comentarios